Over ons

Het bedrijf is ontstaan uit een adviesbureau JP Kristensen ApS. In het adviesbureau heb ik een aantal bedrijven ontmoet die webshops hebben. Velen van hen hebben zowel goede uren als uitdagingen.
Ik denk dat het spannend was om erover te horen. En nu denk ik dat de tijd rijp was om mijn vingers in het runnen van een webshop te steken.
Toen die beslissing eenmaal was genomen, was het niet moeilijk om een categorie te kiezen. Het lijdt geen twijfel dat we voor onze "omgeving" moeten zorgen, dat wil zeggen, zowel onze gemeenschappelijke planeet als alle levende wezens. 
Als ik kijk naar alle webshops die op de markt zijn, ligt er veel focus op het verkopen van goederen, maar niet op welke goederen. Hier wil ik het verschil maken.
De producten in de winkel zijn zorgvuldig geselecteerd op de volgende criteria:

  • Praktisch en nuttig
  • Gemaakt van materialen die ons als mens of onze omgeving niet schaden
  • Ze zijn transparant - dwz. er is bewijs voor de bewering dat ze milieu- en mensvriendelijk zijn
U vindt daarom ook pagina's met documentatie bij de producten. Of in ieder geval een nauwkeurige beschrijving van de productiemethoden. 
Zo waren de producten. Maar het is ook belangrijk onder welke omstandigheden de producten gemaakt worden. Ook hier geldt transparantie. Daarom kijk ik hoe het productieproces is. Zo is een van de fabrikanten ISO gecertificeerd in zowel de productie als het milieu. Ze verzamelen al hun afvalwater voor recycling in hun eigen of andermans producties, of voor de juiste vernietiging. Om maar een voorbeeld te geven. 
Wij vinden het belangrijk dat u met een gerust geweten bij ons kunt winkelen. We kijken uit naar de samenwerking.


 
Hoogachtend


Jens Peter Kristensen